De vachtverzorging van uw hond

Het voorjaar staat voor de deur, de dagen worden langer, de temperatuur gaat omhoog. Maart is de uitgelezen maand om de vachtverzorging van uw hond eens nader onder de loep te nemen.

Iedere hond heeft vachtverzorging nodig, bij gladharige honden volstaat een wekelijkse kam beurt. Bij lange of ruwharige vachten komt er vaak heel wat meer bij kijken. Een vacht die in mindere conditie is kan tal van huidklachten en gezondheidsproblemen veroorzaken.

Onze professionele trimmer bied uitkomst, het is mogelijk om voor iedere hond met elk vachttype een afspraak te maken. U krijgt allereerst advies op maat en uw hond gaat later getrimd en schoon weer mee naar huis.

Voorjaarskorting! Gedurende de maand maart 20% korting op de trimbeurt van uw hond.

Trimmen door Gideon