Orthomoleculair: terug gaan naar de basis

Goededag, mijn naam is Elleke Frumau.
Velen van u zullen mij al eens zijn tegengekomen in de praktijk. Dierenarts Peeters heeft een aantal jaren geleden de opleiding gedaan tot orthomoleculair therapeut. Dit jaar ben ik ook met deze opleiding begonnen en zoals verwacht even bevlogen wat betreft voeding, gedrag en beweging van onze huisdieren.

Orthomoleculair betekent: terug gaan naar de basis. Teruggaan wat betreft de voeding, het gedrag en de beweging. Dit is de reden dat u de afgelopen 6 jaar uitgebreide adviezen heeft gekregen over oa voeding. Daarbij nemen we in de regel ook vaker, meer tijd om tijdens een routine check toch in te gaan op de 3 onderwerpen hierboven.

U heeft ongetwijfeld gemerkt hoe enthousiast we zijn om u alles te vertellen tijdens uw bezoek aan de kliniek. Onze kliniek blijft een gewone praktijk. Deze tak van sport beoefenen we naast het reguliere werk. Tijdens de gesprekken met u merk ik steeds vaker interesse en ook dat velen van u behoorlijk goed op de hoogte zijn. Ik zal in deze maandelijkse mailing, af en toe een onderwerp aansnijden. Daarbij zou ik het erg leuk vinden om vragen te beantwoorden. Heeft u vragen naar aanleiding van de stukjes die ik schrijf of los hiervan? Mail ze naar ons mail adres en ik vind het leuk om deze te beantwoorden!