4 Pets’ Delight

Gezondheid en welzijn voorop bij dierenspeciaalzaak 4 Pets’ Delight!

Nadat er jaren geen dierenwinkel meer in de Spaarndammerbuurt was, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben het zelf gaan doen. Niet zonder enige kennis van zaken hoor. Ik heb vroeger op Curaçao als zeeleeuwentrainer en verzorger van haaien, zeeschildpadden, flamingo’s en nog allerlei dieren van in en rond de zee gewerkt en ben opgegroeid met een veelvoud van huisdieren. Ik heb de opleiding tot Kynologisch gedragstherapeut gedaan en jaren een hondenuitlaatservice gehad.

Zo’n 12 jaar geleden kwam ik in de Spaarndammerstraat wonen en kwam direct met mijn huisdieren bij dierenkliniek Westerpark terecht. Voor de jaarlijkse entingen, maar ook voor minder fijne dingen, en ben super blij met hen. Hier begon bij mij het gekriebel om goede voeding voor de huisdieren nog serieuzer te nemen. Natuurlijk willen we allemaal wel eens naar de Mac Donalds, maar niet elke dag toch? Zo moeten we ook omgaan met wat we onze dieren geven. Brokken zonder onnodige toevoegingen, rauw voer van goede kwaliteit en zelfs goede blikvoeren zijn er. Snacks die niet vol met suiker en zout zitten en ook voor de knaagdieren en vogels moet hun omgeving en voer gevarieerd en zuiver zijn. Het leukste vind ik de gesprekken met mijn buurtgenoten over dit soort dingen en dat zodra men zich bewust is van de mogelijkheden ze graag het beste voor hun dier doen en hebben.

Ik zie jullie graag terug in 4 Pets’ Delight, Spaarndammerstraat 141 Amsterdam, tel. 020 8455384 of ga naar de Facebookpagina.

dierenkliniek westerpark
Femke Verhagen