Met een gerust hart

Komende maand ben ik op vakantie. Lekker kamperen in Zuid Frankrijk en daar heb ik zin in!

Hoe leuk ik mijn vak ook vind, toch merk ik dat mijn vlammetje een beetje laag flakkert. Dus neem ik me voor op vakantie niets van doen te hebben met de dieren die we onderweg tegen komen of met patiƫnten die nog in de lappenmand liggen als ik wegga.

Dat gaat me goed af, de eerste paar dagen. Want daarna begint het toch te kriebelen. Naast de honden en katten die spontaan aan onze tent verschijnen voor een traktatie (kan komen door de extraatjes die uitgedeeld worden), wil ik eigenlijk iedere dag weer even kijken hoe het gaat met de viervoeters, die we onder onze hoede krijgen.
Maar ik heb met mijn man en kinderen de deal gemaakt dat ik dat beperk tot 2 maal in de week.

Gelukkig zijn Dierenartsen Bas Peeters en Esther van Neste veel aanwezig en worden zij door onze vaste invalkrachten Cyria Strijbosch, Evelien Koole en Sarah Farand bijgestaan. Dus bent u in goede handen in de maand augustus. Dat maakt dat ik met een gerust hart afschakel.

Een hele fijne vakantie en tot in September!

Dierenarts Elleke Frumau
 
PS. Het is misschien overbodig om te zeggen, maar let erop dat u uw huisdier niet alleen achter laat in de auto! Nog even een plaatje om duidelijk te maken hoe gevaarlijk dat is.

autotemp