Teamwork!

De grote vakantie is weer voorbij. Het was heerlijk. Maar nu ben ik weer helemaal klaar om te gaan werken. Kinderen weer op school en kan me weer volledig richten op mijn patiënten.

Ook heb ik het team gemist. Wat een fijne ploeg hebben we hier! Ze staan allemaal zo voor de cliënten klaar. Ik hoef maar te kikken en de assistenten zorgen voor de opdrachten die gegeven worden. Daarbij hoef ik dat helemaal niet vaak te doen, want het initiatief nemen ze vaak zelf.

De dierenartsen zijn kanjers! Ik heb het samenwerken gemist. Er is niets leuker en mooier dan samen een patiënt opwerken en dan natuurlijk het liefst met een goed resultaat. En er wordt behoorlijk gelachen. Ik vind die echte Amsterdamse humor geweldig en kom dan ook goed aan mijn trekken hier! Dank aan het hele team! Ik heb er weer zin in!!!!!

Groet Elleke