Aantrekkelijke hapjes

Afgelopen maand was het weer raak, we kregen weer een aantal katten en honden die zaken hadden opgegeten of ergens aan geknaagd hadden die duidelijk niet eetbaar waren. Waaronder een kitten die oordoppen opgegeten heeft! Als je een 3 maanden oude kat bent, dan poep je die niet meer uit!

Een labrador die het voor elkaar kreeg een dikke rand van een kong af te knagen! Die lag zich of stierlijk te vervelen of had gigantische honger! Hij heeft het overgrote deel netjes weer uitgebraakt hier.
En waar de meeste honden dan niet meer aan eten moeten denken in de komende uren, wilde deze gast bij het afrekenen meteen weer een lekker hapje! Tja, je bent een labrador of je bent het niet!

201710_chipnaald2

En dan het spannendste! Een pup die een chipnaald ingeslikt heeft! Wij waren in de veronderstelling dat het met het dopje was…. Wat een dilemma, laten braken of niet? Dus goed veel blikvoer gegeven en toch laten braken.

Gelukkig! Het kwam eruit zonder schade te berokkenen. Heel veel geluk gehad!

En dan hebben we natuurlijk iedere maand de “junkenpoep-eters”! Die honden komen stoned binnen en laten we in de tuin braken om erger te voorkomen.

Hopelijk komende maand wat minder slachtoffers van hun eigen hebberigheid dan wel nieuwsgierigheid!

Team dierenkliniek Westerpark