De beste wensen voor 2018! 

Het was een druk en heftig jaar. 
Een jaar waarin we zelf weer eens ervoeren hoe verdrietig het is om een huisdier te verliezen, maar zeker ook hoe heerlijk het is om een pup of kitten in je gezin op te nemen. 

Het was druk, af en toe heel druk. 
En ook in de drukke tijden hebben we super ons best gedaan om alle dieren en mensen zo goed mogelijk te behandelen en te woord te staan. 

Ik heb het dit jaar al eens gezegd, dit is alleen maar mogelijk met een super team! Jeetje mensen, wat hebben we ons best gedaan! Ik wil het hele team bedanken voor alle steun en inzet afgelopen jaar. 
Dank jullie wel, voor jullie doorzettingsvermogen op dagen dat er zoveel mensen belden dat we niet meer wisten waar te plannen: maar dat deden we wel! Voor jullie geduld, want er werd veel van ons gevraagd. We hebben zoveel mogelijk aan die vraag geprobeerd te voldoen. Voor jullie kennis en vaardigheden, iedereen heeft ook afgelopen jaar zich weer meer ontwikkeld en hierdoor is ons team enorm gegroeid! Ik ben trots op ons! 

Volgend jaar staan we weer met evenveel enthousiasme voor iedereen klaar! 

De beste wensen voor 2018! Voor de baasjes en alle huisdieren!
Tot ziens,

Elleke Frumau