Speciale avond over katten

Op donderdag 24 mei houden we in de avond een speciale kattenavond. 

We komen in de praktijk veel stress gerelateerde problemen tegen. 
De belangrijkste zijn: blaasontsteking en likneurose. We willen graag uitleggen hoe stress bij de kat ontstaat en als we er iets aan kunnen doen, wat we kunnen doen. Daarnaast zullen we in het teken van onze aanbieding van deze maand ook aangeven hoe je je huis meer kat-vriendelijk kan maken om een nieuwe huisgenoot te verwelkomen. 

Heb je interesse, geef je dan op per mail of per telefoon: 
info@dierenkliniekwesterpark.nl
020-6826819 (Spaandammerstraat)
020-6845529 (Frederik Hendrikstraat)

De avond zal plaatsvinden op de locatie Spaarndammerstraat 26. De kosten voor deze avond neemt dierenkliniek Westerpark geheel voor haar rekening. En aan het einde van de avond wordt er een verrassingspakketje uitgedeeld.
We hopen je te zien!