Vaccineren op maat

Sinds 2 jaar voeren we met grote regelmaat de vaccicheck uit met behulp van een bloedtest. Bij honden testen we op Parvo, Distemper en Hepatitis. Bij katten testen we op Panleukemie, Herpes en Calici.

Deze testen vertellen ons of we de huisdieren waar we bij testen, moeten vaccineren en waarmee. De bacteriƫn waar we tegen vaccineren, geven geen lange afweer. Dus daar testen we niet op. We vinden het belangrijk om deze testen te doen, hiermee voorkomen we onnodig vaccineren.

Maar naast het vaccineren, vinden we het nog belangrijker om met u te bespreken welke risico`s uw hond of kat lopen. Komen ze veel buiten, gaan ze mee op reis, gaan ze naar een pension of naar de uitlaatservice? Met welk ras hebben we te maken? Heeft uw maatje al eerder een vaccinatie gehad en verliep deze goed? Dan maken we samen een afweging welke vaccinaties nodig of verplicht zijn.

Om u daarbij deze maand tegemoet te komen, geven we 25% korting op de vaccicheck. Dus i.p.v. 39,50 euro, kost deze 29,50 euro in de maand juni!