Aan de slag!

Het zal wel door de hitte gekomen zijn, dat ik helemaal vergeten was om in augustus een stukje te schrijven! Daar kwam ik eigenlijk halverwege mijn vakantie pas achter. Wellicht is dat een teken dat die vakantie heel hard nodig was.

Ik merk dat ik de laatste jaren steeds intensiever contact heb met eigenaren en betrokken ben bij de gezondheid van hun huisdier. Dat vind ik in de regel super leuk. Ik ben toch ook een mensen-mens, naast mijn liefde voor de dieren. Maar het vergt ook meer van me. Want naast de focus op de gezondheid van de hond of kat, ben ik ook begaan met de baasjes.

Vandaag stond er in de Volkskrant, dat er in 2018, 5 dierencrematoria hun deuren geopend hebben in Nederland. Dat verbaast me niet. En dat strookt met datgene wat we al jaren merken: huisdieren worden steeds belangrijker voor hun baasjes.

Die vakantie, die was heerlijk, ik moest er ook echt even uit. Afgelopen week ben ik weer begonnen. Dat was ook weer fijn!
Super om veel vaste klanten weer te zien. Fijn om veel koekjes en knuffels uit te delen. Maar vooral, ik vind het echt de meest toffe baan die er is, om mijn uiterste best te doen, jullie huisdieren gezond te maken/te houden.

Ik wil mijn hele team bedanken, dat ze terwijl ik er echt even uit moest, zo hun best gedaan hebben. Door jullie, kon ik even afschakelen!
Dank je wel.