Op naar de zomer, lekker bbq-en en picknicken

Dat betekent dat we weer de nodige honden krijgen die als ongenode gast iets van het picknick kleed of de bbq weten te pikken.

Zo hadden we vorige week 2 honden achter elkaar die een volledige broodzak hadden verorberd. Een van de honden had zak met broodjes en al naar binnen gewerkt! Daar waren de picknickers echt niet blij mee kan ik me zo indenken.

In het verleden hebben we ook honden gehad die een sateetje met stokje en al weg werkten. Dat waren ze wellicht niet van plan, maar met een boze baas achter je aan, verslind je dat hapje maar met stokje en al, dan is de buit tenminste binnen. Met alle gevolgen van dien.

Daarnaast hebben we ook menig hond die in een goed gedraaide junk-drol een lekker hapje ziet. Van de week was een eigenaar zo alert om meteen met de hond naar ons toe te komen, toen hij zag dat zijn hond voor de tweede keer zich te goed had gedaan aan een kwalijk riekende hoop stront. Binnen een half uur na deze smulpartij, lag de inhoud van zijn maag bij ons in de achtertuin! Dat noem ik nog eens snelle service!

Pas a.u.b. op met wat uw geliefde viervoeter bij elkaar scharrelt. De komende maanden is het voor sommige honden een luilekkerland in het Westerpark. Maar deze uitstapjes kunnen echt nare gevolgen hebben.