Wandelen!

De vakantie is aangebroken. Naast alle laatste klusjes op de praktijk af te ronden, met iedereen nog even de taken doornemen, en thuis: inkopen, inpakken, voor iedereen alles nalopen, ook nog even de poetslap erdoorheen. Want Sarah komt in mijn huisje.

Zo super fijn dat Sarah weer een paar weken in de praktijk staat, ze komt mijn vakantie waarnemen! Na een half jaar weg te zijn, weer even terug op het nest. Heerlijk!

Mijn hoofd zit overvol, de auto trouwens ook. Als ik niet uitkijk, plan ik de hele vakantie vol met leuke dingen… want ik zit helemaal in de doe-modus!

Ken je dat, eigenlijk niet meer niks kunnen doen, omdat je al te lang “aan” staat? Ik kreeg van een vriendin een artikel opgestuurd over vakantie. Dat we tegenwoordig verre reizen maken en veel nieuwe indrukken opdoen in de vakantie. Dat vakantie eigenlijk bedoeld is om weer even helemaal leeg te worden. De beste activiteit waarmee dat “lege” hoofd weer verkregen wordt: wandelen!!! Zo simpel! Dan komen de gedachtes vanzelf naar boven. Dan ruim je vanzelf de bovenkamer lekker op. Dus gewoon iedere dag even wandelen en verder geen plannen deze vakantie. Ik word in de auto op weg al rustig van het idee!

Rest mij alleen nog om iedereen (met of zonder hond) een fijne wandeling te wensen!