Nieuwe pup

Na 4 jaar, hebben we eindelijk de keuze gemaakt om zelf ook een pup aan te schaffen. Michelle, een van onze trouwe assistenten, heeft vorig jaar Puck gekregen voor haar verjaardag. Daar ben ik vanaf dag 1 helemaal gek op. En toen ook onze assistente Stephanie een Kaninchen/dwerg teckel, genaamd Tess, nam, smolt ik voor de tweede keer.

Dus op zoek naar een ruwharige dwergteckel. Sinds 3 weken is Guus bij ons in huis. Wat is dat leuk! Dat bolletje wol dat door de kamer holt. Al 17 jaar geef ik advies aan mensen. Nu moet ik dat zelf allemaal in de praktijk gaan brengen. Dat vind ik nog best lastig. Dus heb ik Arnoud Busscher ingeschakeld, want 3 pubers gaan vertellen wat ze moeten doen….. Vreemde ogen dwingen (hoop ik). De oudste puber, vond het heel vervelend om te horen dat we Guus moeten negeren als we binnenkomen, we niet meer plat op de grond mogen liggen, etc….. Maar we houden ons er wel aan. En dat loont! Guus slaapt door, ze is nagenoeg zindelijk en kan heel goed alleen spelen. Dat ze af en toe een kattendrol uit de kattenbak vist, als we de deur toch even open hebben gelaten, of dat ze toch nog even op de voordeurmat kakt en we dat niet gezien hebben, dus iemand met zijn sokken erin staat, of dat ze steevast mee wil helpen met de was opvouwen en dan ervandoor gaat met een sok, daar werken we nog aan. Guus zal regelmatig meegaan naar de praktijk. Dus jullie zien haar beslist een keer!