Nog even over Corona

Niemand had verwacht dat we nu nog steeds in een lockdown zouden zitten en de derde golf komt net op gang. Hoe vervelend ook, de maatregelen die we genomen hebben, om zoveel mogelijk ons werk te kunnen blijven doen, blijven dus ook nog van kracht. We krijgen regelmatig een telefoontje van een eigenaar dat deze positief is getest en in de dagen ervoor in de praktijk is geweest. Dan zijn we altijd weer opgelucht dat mensen buiten wachten en een zeer korte periode met mondkapje op in de praktijk komen.

Hoe naar het ook is om je huisdier niet zelf vast te houden tijdens het consult, of niet bij de narcose te kunnen zijn, we vragen u toch nog een tijd om dit te doen.Want nog veel erger is, als we een tijdje dicht zouden moeten omdat wij in quarantaine moeten. Daar zijn we wel degelijk bang voor en dat willen we heel graag voorkomen.