Diensten

Dierenkliniek Westerpark is gevestigd in Amsterdam Oud-West, naast het Westerpark. De kliniek is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. In de straat is voldoende parkeergelegenheid.

Dierenkliniek Westerpark stond tot 1 juli 2010 bekend onder de naam Dierenkliniek Spaarndam. De geschiedenis ervan gaat meer dan 35 jaar terug. Sinds die tijd werkt dierenarts Peeters in een hecht team van vier dierenartsen en zeven assistenten aan de gezondheid van dieren. Door onze ervaring, de langdurige samenwerking en goede onderlinge band, kunnen we uw huisdier optimale medische zorg bieden. Uiteraard staat hierbij uw huisdier centraal. Maar ook een goede relatie met de eigenaar is voor ons net zo belangrijk.

Naast onze vestiging aan de Spaarndammerstraat 26 die met name bedoeld is voor patiënten uit Westerpark, Houthavens, de Staatslieden en overige buurten in Oud-West, hebben wij op 1 januari 2011 een tweede vestiging geopend aan de Frederik Hendrikstraat 65. Deze vestiging is ideaal voor patiënten uit de Frederik Hendrikbuurt, Kinkerbuurt, Jordaan, Centrum, Silodam en Westerdok. Door de uitstekende verbindingen met openbaar vervoer is deze locatie ook geschikt voor patiënten uit andere delen van Oud-West of de stad.

Door onze uitgebreide kennis op het gebied van voeding, de vaccicheck en aanvullende orthomoleculaire zorg, vinden steeds meer mensen uit andere delen van Amsterdam en buiten Amsterdam onze klinieken.