Tandheelkunde

Heeft uw huisdier een bezoek naar de tandarts nodig? Onze tandheelkundige dierenartsen Sarah Farrand en Margot Jannes helpen u graag!

De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd op dit gebied. Omdat een gezonde bek heel belangrijk is voor de gezondheid én het welzijn van hond en kat. Vroeger dachten we: het beestje eet goed, dus het zal wel meevallen! Tegenwoordig weten we dat veel tandproblemen ongemerkt pijn kunnen veroorzaken. Daar zijn goede oplossingen voor!

Sarah en Jurjen aan het werk tijdens een tandheelkundige behandeling.

Met onze speciale “dentale röntgen”, kunnen we vooraf ook goed de wortels in beeld brengen. De tandarts beoordeelt vervolgens elke tand, en maakt een plan. Mocht er iets getrokken moeten worden, dan geven we extra pijnstilling, en passen we moderne technieken toe. Hiervoor gaan Sarah en Margot regelmatig op cursus, om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden!

Daarnaast zijn onze assistenten Jurjen en Amber getraind om de narcose van uw dier tijdens de gebitsbehandeling, te monitoren. Hierdoor gebeurt alles veilig en efficiënt, met een knuffel voor uw dier vooraf en achteraf!

Neem gerust contact op voor meer informatie.